top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

VM-10 dans i Moskva, Rusland

Lørdag d. 26. september ved VM i 10-dans skulle Danmark repræsenteres ved det unge KAF-par Jakob Stenbæk Graae og Malou Dyrekær Matthiesen, som dermed fik deres VM-debut.

Turneringen blev afholdt i det smukke Gymnastics Palace of Irina Viner-Usmanova i Moskva, Rusland. Sjældent har man set en hal og en turnering, der var så smuk og så flot organiseret.

Parret sluttede på en 32. plads, men parrets træner Nikolaj Lund var meget tilfreds med sine elever. "At være udsendt og skulle repræsentere sit land for første gang kan være overvældende, men Jakob og Malou holdt hovedet koldt og havde fokus på den opgave de skulle udføre. De kunne godt være kommet en runde videre, men alt taget i betragtning havde de en meget flot debut. Jakob og Malou er stadig meget unge - så de har fremtiden for sig i forhold til mange af deres konkurrenter" fortæller Nikolaj efter hjemkomsten.

Turneringen har også gjort stort indtryk på Jakob og Malou. "Det var en kæmpe oplevelse at få lov til at være en del af VM'et, danse i den flotteste hal vi nogen sinde har danset i, og mærke den flotte opbakning fra de mange tilskuere i hallen. Vi er fuldt ud tilfredse med vores dans - vi gjorde vores absolut bedste", fortæller Jakob og Malou, som afslutningsvis sender en stor tak til alle i hallen der bakkede op og efterfølgende kom med søde ord til dem.

Vi ønsker stort tillykke til parret som repræsenterede KAF på flot vis i denne VM-maraton dyst over 10 danse.


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page