TRÆNERE SPORTSDANS

MartinoOGmichelle SH copy.png

 

mICHELLE aBILDTRUP

&

mARTINO zANIBELLATO

Martino og Michelle er professionelle latindansere med mange flotte resultater igennem karrieren. Kronen på værket var naturligvis kåringen som Verdensmestre i latinamerikanske danse hele to gange.  

 

Fun fact: De er nu også verdensmestre i at fjolle med deres to skønne små drenge 😉

emanuel_tania.png

 

TANIA

KEHLET

&

EMANUEL

VALERI

Emanuel og Tania er beundret i hele verden for deres smukke og musikalske dans, der flere gange har ført dem til tops ved Verdensmesterskaberne.

Fun fact: Tania er søster til superligadommeren Jakob Kehlet og Emanuel er glødende Laziofan. Mon ikke der bliver talt fodbold til familiesammenkomsterne 😉

 

ANNE

LAXHOLM

&

HANS LAXHOLM

De var de første danske verdensmestre i standarddanse, og som et af Danmarks mest succesfulde dansepar vandt de utallige mesterskaber. Udover selv at mestre kunsten at danse mestrer de i høj grad at give deres store viden om dansen videre til de næste generationer af dansere.

Fun fact: De spiller begge golf, og "nørder" også teknik indenfor denne sportsgren 😉
 

LaxholmSHhighRES.png

MARTA

KOCIK

&

NIKOLAJ

LUND

Nikolaj og Marta har repræsenteret KAF på fornemmeste vis i mange år som 10-dansere. Det er foreløbig blevet til hhv. EM sølv og VM bronze i 10-danse, og de er stadig aktive på dansegulvet som professionelle 10-dansere.

Udover deres sportsdanserkarriere har Nikolaj og Marta optrådt med deres berømte show om Jokeren og Harley Quinn. I konkurrencen "Danmark Danser" vandt Nikolaj og Marta og fik en flot 3.plads i "Danmark har Talent".

Fun fact: Marta & Nikolaj har over 30 millioner online visninger af deres show dans Joker Harleyquinn på SOME 😉

NikoMarta.png

 

Udover ovenstående hold trænere har nedenstående ligeledes tilladelse til at undervise i KAF's lokaler