top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

EM latin for ynglinge


Efter en lang rejse til Sochi i Rusland sammen med den danske delegation kunne KAF-parret Mads Friis Lassen og Alva Gerre gå på gulvet i OL-byens Ice Cube Arena. 50 par fra 25 nationer var klar fra start, og Mads og Alva klarede sig flot direkte videre fra den indledende runde til 2. runde. Her sluttede parrets deltagelse desværre i EM-turneringen, men manglede blot 4 markeringer fra de 12 dommere for at være kommet med i kvartfinalen. Parrets endelige placering blev en flot 28.plads. Parret er endnu meget ungt i international sammenhæng og fik en meget værdifuld turneringserfaring at kunne bygge videre på.

Vi ønsker jer stort tillykke med det fine resultat - det lover godt for fremtiden.EM latin for ynglinge Efter en lang rejse til Sochi i Rusland sammen med den danske delegation kunne KAF-parret Mads Friis Lassen og Alva Gerre gå på gulvet i OL-byens Ice Cube Arena. 50 par fra 25 nationer var klar fra start, og Mads og Alva klarede sig flot direkte videre fra den indledende runde til 2. runde. Her sluttede parrets deltagelse desværre i EM-turneringen, men manglede blot 4 markeringer fra de 12 dommere for at være kommet med i kvartfinalen. Parrets endelige placering blev en flot 28.plads. Parret er endnu meget ungt i international sammenhæng og fik en meget værdifuld turneringserfaring at kunne bygge videre på.

Vi ønsker jer stort tillykke med det fine resultat - det lover godt for fremtiden.


211 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page