• Kommunikationsudvalget

EM latin for ynglinge

Opdateret: 9. okt. 2019


Efter en lang rejse til Sochi i Rusland sammen med den danske delegation kunne KAF-parret Mads Friis Lassen og Alva Gerre gå på gulvet i OL-byens Ice Cube Arena. 50 par fra 25 nationer var klar fra start, og Mads og Alva klarede sig flot direkte videre fra den indledende runde til 2. runde. Her sluttede parrets deltagelse desværre i EM-turneringen, men manglede blot 4 markeringer fra de 12 dommere for at være kommet med i kvartfinalen. Parrets endelige placering blev en flot 28.plads. Parret er endnu meget ungt i international sammenhæng og fik en meget værdifuld turneringserfaring at kunne bygge videre på.

Vi ønsker jer stort tillykke med det fine resultat - det lover godt for fremtiden.EM latin for ynglinge Efter en lang rejse til Sochi i Rusland sammen med den danske delegation kunne KAF-parret Mads Friis Lassen og Alva Gerre gå på gulvet i OL-byens Ice Cube Arena. 50 par fra 25 nationer var klar fra start, og Mads og Alva klarede sig flot direkte videre fra den indledende runde til 2. runde. Her sluttede parrets deltagelse desværre i EM-turneringen, men manglede blot 4 markeringer fra de 12 dommere for at være kommet med i kvartfinalen. Parrets endelige placering blev en flot 28.plads. Parret er endnu meget ungt i international sammenhæng og fik en meget værdifuld turneringserfaring at kunne bygge videre på.

Vi ønsker jer stort tillykke med det fine resultat - det lover godt for fremtiden.


0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF