top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Semifinale ved World Cup i 10-danse til KAF-par!


Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen var af DS udtaget til at repræsentere Danmark ved World Cup stævnet i Moskva d. 3/12 idet de er placeret som nr. 2 på den danske rangliste i 10-danse. Parret repræsenterede for kort tid siden også Danmark ved Europa Cup, hvor det blev til en flot semifinale så håbet var naturligvis at det kunne gentages ved World Cup stævnet. Og det gjorde det! Parret dansede sig klart ind blandt de 13 par der kvalificerede sig til semifinalen, hvor det blev til en flot placering som nr. 12.

Vi ønsker stort tillykke til Alexander og Maria Louise

Foto credit: MM Photography


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page