top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

• Forfatters billedeDavith Hegaard

KAF satte sig tungt på DM kombi 2015

To danske mesterskaber i 10-danse blev danset hjem til KAF i Stege på Møn. I en stemningsfyldt hal levede KAF-danserne op til favoritværdigheden i hele to rækker - nemlig i Ynglinge og Voksenrækken.

De to KAF-par Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen (Ynglinge) og Nikolaj Lund/Marta Kocik (Voksen)vandt suverænt ved at vinde samtlige danse ganske sikkert - en flot præstation i sig selv. Parrene er hermed også udtaget til at repræsentere Danmark ved VM-10 danse. Begge par genvandt iøvrigt mesterskabet fra 2014.

Udover de to mesterskaber var der meget flotte placeringer til mange flere KAF-par. I Junior 2 var det lige ved og næsten idet Mathias Nyborg/Malou Dyrekær Matthiesen sejrede i Standardsektionen, men det var desværre ikke nok til den samlede sejr, men istedet til en flot sølvmedalje af det dygtige 1. års Junior 2 par. En flot bronzemedalje blev det til Benjamin Pries/Sandra Thrane Andreassen.

Udover De Danske Mesterskaber afvikledes ligeledes to Grandprix-turneringer, hvor Ynglinge og Voksne skulle

dyste mod hinanden i hhv. latin og standard. Også her markerede KAF sig flot.

I latin kom 2 KAF-par på podiet nemlig Ignat Calasnic/Olivia Gjelfort på 2. pladsen og Artem Lazarev/Amalie Stampe på 3. pladsen. Også i standard blev det til 2 podiepladser ved Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard på en stensikker 2. plads og Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen på en ligeså sikker 3. plads.