top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Fantastisk optakt til EM Latin.


I weekenden blev der International Open i Rotterdam. I latinturneringen var Danmarks Sportsdanserforbund repræsenteret af KAF-parrene Egor Kondratenko og Mie Lincke Funch samt Jakob Stenbæk og Malou Dyrekær Matthisen.


Efter en lang Corona nedlukning begynder turneringerne lige så stille at komme i gang igen. Det er derfor ekstra spændende at se hvordan parrene klarer sig internationalt efter en så lang periode uden turneringer.


For Egor og Mie var det ekstra vigtigt da denne turnering er optakt til næste uges EM latin der danses i Italien.


Begge par dansede en super turnering og beviste at de bestemt ikke har ligget på den lade side under nedlukningen. Det blev også belønnet med rigtig gode resultater.


Egor og Mie dansede sig hele vejen til finalen og endte på utrolig flot 2. Plads.


Jakob og Malou blev nummer 36 i det stærke felt hvor der var 69 par til start … så det er i dén grad også et godkendt resultat.

Jakob og Malou dansede sig samme dag i semifinalen i Rising Star Standard, hvor det blev til en flot 9-plads. Søndag var de i aktion igen, hvor de blev nr. 67 ved International Open Standard.


KAF’s cheftræner i latin, Michelle Abildtrup var med parrene i Holland og udtrykte stor tilfredshed med parrenes indsats.

Begge par fortæller ligeledes fra Rotterdam, at det var en rigtig velorganiseret turnering med rigtig god stemning og et højt dansemæssigt niveau.


KAF ønsker begge par tillykke med de flotte resultater, og ønsker Egor og Mie held og lykke ved EM i næste weekend.


137 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page