top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Flot internationalt KAF-resultat i Frankfurt


KAF-parret Gabriele Cassai og Kristine Madsen deltog i weekenden i WDSF International open i Frankfurt. Hele 112 par var med fra start i den hårde turnering, der blot havde 15 minutter mellem hver runde i turneringen der for Gabriele og Kristines vedkommende begyndte kl. 19.00. Parret dansede sig flot igennem 5 runder og afsluttede med semifinalen, der blev danset kl. 00.20! Gabriele og Kristine sluttede på en meget flot 7.plads blot 2 krydser fra finalen.

Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.Flot internationalt KAF-resultat i Frankfurt KAF-parret Gabriele Cassai og Kristine Madsen deltog i weekenden i WDSF International open i Frankfurt. Hele 112 par var med fra start i den hårde turnering, der blot havde 15 minutter mellem hver runde i turneringen der for Gabriele og Kristines vedkommende begyndte kl. 19.00. Parret dansede sig flot igennem 5 runder og afsluttede med semifinalen, der blev danset kl. 00.20! Gabriele og Kristine sluttede på en meget flot 7.plads blot 2 krydser fra finalen. Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.


23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page