top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

VM 10 dans


Lørdag den 10. november blev der afholdt verdensmesterskabet i 10-dans i Warszawa, Polen

I alt stillede 38 par fra 38 nationer til start, som alle nåede frem på trods af enkelte flyaflysninger og mange forsinkelser pga. vejret i Warszawa. Danmark var repræsenteret ved Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen. Det var parrets første VM i denne kategori.

Parret leverede en rigtig flot danse mæssig præstation og var i mine øjne sikkert med ind i kvartfinalen. Desværre blev dette ikke tilfældet, og parret blev henvist til en endelig placering som nr. 26. En super ærgerlig placering, da parret bestemt have dans til mere.

Parret har dog mange gode år endnu i denne række, hvorfor vi bestemt forventer, at se mere til dem i fremtiden.

(Artikel af: Mette Elkjær, Sportchef, Danmarks Sportsdanserforbund)

103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page