top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

• Forfatters billedeDavith Hegaard

Danish dancefestival 2016

To Verdensmesterskaber skulle afgøres i weekenden 11-13 november i Århus. Derudover var der mange turneringer i alle aldersklasser som en del af "Dancefestival 2016".

Rigtig mange KAF-dansere tog turen til Århus for dels at danse selv, men også for at opleve disse to spændende mesterskaber på tæt hold. Emanuel Valeri og Tania Kehlet, som er en del af KAF's trænerteam i standard var favoritter til titlen for de Professionelle, og de dansede da også sejren ganske suverænt hjem. Emanuel og Tania valgte så også på aftenen at offentliggøre, at dette var deres sidste turnering, og at de fremover alene dansemæssigt vil koncentrere sig om shows og deres trænergerning. I KAF er vi kede af, at vi ikke længere skal nyde dette fantastiske par på dansegulvet til turneringer, men kan glæde os over, at de fortsat er tilknyttet KAF som trænere. Vi ønsker Emanuel og Tania held og lykke i deres "nye liv".

KAF's dansere var i aktion både fredag, lørdag og søndag i de mange forskellige turneringer, og det blev til rigtig mange flotte placeringer - tillige et par podieplaceringer. Nikolaj Lund og Marta Kocik havde sidste "turneringsgeneralprøve" inden de danser VM-10 danse i Østrig i den kommende weekend, og det blev klaret med bravour med en flot 3.plads i WDSF International Open Latin. Ligeledes på podiet kom Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen ved at danse en flot 2. plads hjem i Rising Star Latin.

Derudover fik KAF flotte finaleplaceringer ved Jakob Stenbæk og Malou Dyrekær Matthisen, som fik en flot 5.plads i WDSF Youth 10dance, Stig Bülow og Helle Marcussen klarede en 5.plads i Senior 2-standard og Nicolai Bouet og Anna Shagalina og Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen dansede hhv. en 4. og 6.plads hjem i Rising Star Standard.