top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Fantastisk VM-resultat til Egor Kondratenko og Mie Lincke-Funch


Der var på forhånd høje forventninger til KAF-parret Egor Kondratenko og Mie Lincke -Funch til VM-latin for U/21 i Prag. Spørgsmålet var så om de kunne leve op til egne og andres forventninger om et godt resultat? Det kunne de - for med fremragende dans dagen igennem kunne parret lade sig hylde med en fantastisk flot 4-plads og deres endelige internationale gennembrud er nu en realitet!

Egor og Mie lagde flot ud allerede fra første runde, og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, at de var et par der ville komme rigtig langt i turneringen. Faktisk lå Egor og Mie inden finalen på en 3. plads, men i en finale, hvor parrene ligger meget tæt kan alt ske. Bedste karakterer fik Egor og Mie i deres solodanse, hvor deres kvaliteter bliver meget synlige. Parret blev nr. 6 i Samba, 3 i Cha-cha og Jive, 4 i Rumba og 5 i Paso - og altså ialt en 4 .plads, som er det bedste danske resultat i U/21 kategorien siden den blev indført.

Rumænien tog lidt overraskende 1. pladsen, mens Rusland tog sig af 2. og 3. pladsen.

Se også Danmarks Sportsdanserforbunds artikel HER

Også andre KAF-par havde taget udfordringen op. Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen dansede sig direkte videre fra 2. runde og sluttede på en absolut godkendt plads i den bedste halvdel som nr. 39. Martin Hô Suhr Moordieck og Emma Rise Adrian, som jo endnu blot er ynglinge,sluttede som en flot nr. 59.

VM U/21 latin var naturligvis hovedturneringen under Prag Open, men der blev også danset en lang række andre turneringer.

Mads Friis Lassen og Cathrine Singer dansede sig flot frem til finalen i junior 2 latin, hvor de sluttede på en flot 4 plads i det meget stærke felt domineret af østlandene.

Martin Hô Suhr Moordieck og Emma Rise Adrian dansede også med i deres egen alderskatogori, nemlig ynglinge, hvor det blev til en flot plads som nr. 28 ud af de 49 deltagende par. Desuden prøvede det unge par kræfter med de voksne i Rising star latin, hvor de sluttede som nr. 30.

World Open latin blev danset om søndagen, hvor KAF havde tre par med fra start. Alle tre par gik direkte videre til 2. runde, som blev endestationen for Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen som sluttede som nr. 38 i det skrappe selskab. Både Egor Kondratenko/Mie Lincke -Funch og Nikolaj Lund/Marta Kocik kvalificerede sig videre til kvartfinalen, men måtte desværre også her slutte deres videre deltagelse i turneringen. Egor og Mie slutter som nr. 19-20, mens Nikolaj og Marta bliver nr. 15, blot 6 krydser fra semifinalen.

Vi ønsker stort tillykke med de flotte resultater og naturligvis et særligt stort tillykke til Egor og Mie.


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page