Flot debut til KAF-par ved EM-10 danse i Slovakiet.

KAF-parret Edvin Belousov og Majbritt Sillemann skulle for første gang repræsentere Danmark og KAF i EM-sammenhæng. Trods en kaotisk rejse med en mistet flyforbindelse, der medførte en ankomst kl. 1.30 om natten, kom parret flot fra start i den meget varme hal i Kocise i Slovakiet. Parret dansede sig i kvartfinalen, hvor de placerede sig på en flot 17.plads. "Det var virkelig en fed oplevelse for os og vi glæder os til at komme tilbage til træningslokalet og forbedre os til VM", udtaler Edvin og Majbritt.

 

Vi ønsker stort tillykke med den flotte debut.

 

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF