Flot internationalt KAF-resultat i Frankfurt

KAF-parret Gabriele Cassai og Kristine Madsen deltog i weekenden i  WDSF International open i Frankfurt. Hele 112 par var med fra start i den hårde turnering, der blot havde 15 minutter mellem hver runde i turneringen der for Gabriele og Kristines vedkommende begyndte kl. 19.00. Parret dansede sig flot igennem 5 runder og afsluttede med semifinalen, der blev danset kl. 00.20! Gabriele og Kristine sluttede på en meget flot 7.plads blot 2 krydser fra finalen.

 

Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.Flot internationalt KAF-resultat i Frankfurt KAF-parret Gabriele Cassai og Kristine Madsen deltog i weekenden i WDSF International open i Frankfurt. Hele 112 par var med fra start i den hårde turnering, der blot havde 15 minutter mellem hver runde i turneringen der for Gabriele og Kristines vedkommende begyndte kl. 19.00. Parret dansede sig flot igennem 5 runder og afsluttede med semifinalen, der blev danset kl. 00.20! Gabriele og Kristine sluttede på en meget flot 7.plads blot 2 krydser fra finalen. Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.

 

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF