EM standard og Europacup Latin i Salaspils, Letland.

EM standard og Europacup Latin i Salaspils, Letland.

 

KAF var flot repræsenteret ved EM standard og Europacup Latin i Salaspils, Letland lørdag d. 11. maj.

 

KAF-parret Pasquale Farina og Sofie Koborg skulle igen repræsentere Danmark ved Europamesterskabet i Standard. Parret var i 2018 i semifinalen og håbede på at kunne gøre kunststykket efter igen. Som nykårede danske mestre var forhåbningerne til parret store.

62 par var med fra start, og Pasquale og Sofie klarede sig igennem runde for runde. " Vi havde en rigtig god dag og er super stolte og glade for, at vores mål blev opfyldt - en plads i semifinalen, mellem de 12 bedste par i Europa, hvor vi sluttede som nr 11" fortalte Sofie fra Letland og fortsatte "Det er altid noget helt specielt at repræsentere Danmark under mesterskaber og vi havde glædet os meget til dette EM."Også i Europacup latin var KAF repræsenteret. For første gang skulle KAF-parret Jakob Stenbæk og Malou Dyrekær Matthiesen være Danmarks officielle repræsentanter ved en Cup. Det var en stor oplevelse for parret - måske også fordi stævnet blev afholdt sammen med Europamesterskabet i Standarddanse der var med til at skabe en fantastisk stemning i den store hal. Parret fik en fin debut, hvor de sluttede som nr. 23 i det stærkeste felt de nogensinde har stillet op imod. " Vi var meget tilfredse med både dansen og resultatet" udtaler Jakob og Malou efter hjemkomsten.Vi ønsker stort tillykke med de flotte resultater.

 

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF