Bronze og en flot finaleplads til KAF ved De Nordeuropæiske Mesterskaber

NEC flytter værtsland hvert år, og i år var Mesterskabet henlagt til Dresden i Tyskland.  KAF var repræsenteret af to stærke par, som vi havde store forventninger til. Begge par levede i høj grad op til forventningerne! Egor Kondratenko og Mie Lincke Funck dansede sig til en flot 3.plads i Voksen Latin, og endda med blot et enkelt point op til sølvmedaljen i den tætte konkurence. Også i Voksen Standard havde KAF et par i finalen. Gabriele Cassai og Kristine Madsen dansede sig sikkert ind i finalen, hvor slutplaceringen blev en 6.plads i det tætte selskab. Begge par fortæller at det var en flot og velorganiseret turnering med et fantastisk og medlevende publikum, der fik det bedste frem i parrene.

 

Vi ønsker begge par et stort tillykke med det flotte resultat.

 

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF