5.plads ved VM-10dans til Nikolaj Lund og Marta Kocik fra KAF

 

 

 

Velforberedte som altid rejste Nikolaj Lund og Marta Kocik til VM-10 dans i Marseilles, Frankrig. Disse 10-dans mesterskaber er altid meget fysisk krævende idet finalisterne når dagens sidste dans er danset, har været igennem 40 danse og adskillige tøjskift i de relativt korte pauser på 20 min mellem de to sektioner.

 

Nikolaj og Marta dansede sig relativt nemt i VM-finalen og så kunne alting ske. Efter standarddelen lå parret på 5.pladsen, men alle forventede at de med deres stærke latindel ville bevæge sig godt op i tabellen. Parret blev nr. 4 i samba, 3 i cha-cha og rumba, 2 i Paso Double og Jive hvilket mod forventning desværre ikke var nok til at rykke op i tabellen. Dommerne dømte standarddelen med relativt store pointforskelle mellem parrene, mens de i latindelen syntes at parrene var langt tættere. Det var bestemt ikke den oplevelse parrets coach Claus Larsen havde. "Parrenes præstation i standard var langt mere lige end i latin, hvor kvalitetsforskellen var langt større - pointforskellen i latin burde have været større og have givet Nikolaj og Marta den medalje-placering de dansede til" udtaler Claus Larsen.

 

Vi ønsker Nikolaj og Marta stort tillykke med deres første VM-finale og flotte 5. plads

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF