Ny sportschef i KAF

10/9/2017

 

Sportschef Christian Strandberg har desværre et ønske om at stoppe sit virke i KAF hurtigst muligt, det ønske har bestyrelsen naturligvis efterkommet.

Christian’s private virksomhed er i rivende udvikling, samtidig spiller familien og hans børns stigende sportsinteresser, også ind på beslutningen.

Vi vil gerne takke Christian for hans store indsats med elitearbejdet i KAF, og ønsker ham alt muligt held og lykke i fremtiden.

...

 

Samtidig vil vi gerne præsentere Christian’s afløser, Nete Keum.

For dem som ikke kender Nete, kan vi oplyse at hun er 39 år, selvstændig erhvervsdrivende i en konsulentvirksomhed. Hun er medlem af DS eliteudvalg, og har stor indsigt i DS arbejde og organisation. Vi håber at valget af Nete, kan styrke organisationen i KAF, bringe samarbejdet med DS til et nyt niveau, samtidig med at vi fastholder elitearbejdet. Der ud over er det vigtigt for både bestyrelsen og Nete, at vi får opbygget stærkere relationer mellem sportschefen og de par i KAF der ikke er medlem af elitegruppen.

Christian overdrager til Nete i løbet af september måned, men Nete er begyndt arbejdet, og man kan allerede nu kontakte hende på sportschef@kafdans.dk.

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF