Nyt fra Team Danmark og DS

20/1/2017

 

2017 er kommet godt i gang - også hos Team Danmark og DS, hvor man har indplaceret atleterne efter deres placeringer i 2016. I KAF er vi stolte af at have det ene af blot 2 dansepar i kategorien "Verdenatleter" - nemlig Nikolaj Lund og Marta Kocik. KAF er derudover repræsenteret med Pasquale Farina og Sofie Koborg i kategorien "Eliteatleter". Desuden er KAF godt repræsenteret i den 15 par store Team Danmark Bruttotrup, der desuden udgør DS's Elitegruppe. Hele 5 par udover ovennævnte to par er at finde i bruttotruppen og det er: Egor Kondratenko/Mie Lincke Funch, Artem Lazarev/Amalie Stampe, Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen, Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard og Gianluca Di Melfi/Kristine Madsen.

 

Desuden er Egor/Mie, Gianluca/Kristine udtaget i et særligt Talentprogram under DS i Gruppe A mens Alexander/Maria Louise og Artem/Amalie er udtaget i Gruppe B.

 

Vi ønsker tillykke med udtagelserne. 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF