WDSF Tallin Open

5/12/2016

Kaf-parret Stig Bülow og Helle Marcussen havde taget turen til Tallin i Estland for at deltage i WDSF Tallin Open. De dansede i både Senior 1 og Senior 2. I Senior 1 blev det til en tilfredsstillende 8.plads mens det i Senior 2 i et noget større felt blev til en 10.plads.Niveauet var højt, men Stig og Helle var meget tilfredse med deres dans i denne weekend omend de gerne ville have sluttet lidt højere i feltet i Senior 2. Selve turneringen var ligeledes en rigtig god oplevelse med super musik og god stemning.

 

1/2

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF