Lausanne, Schweitz d. 30.april

2/5/2016

To voksne KAF-par markerede sig rigtig flot i Lausanne, Schweitz d. 30.april. I en forholdsvis lille turnering, men med deltagelse af stærke par lykkedes det Nikolaj Lund og Marta Kocik at komme helt til tops og sikre sig sejren i WDSF International Open i latin. Ved eftermiddagens program var der ikke mange tilskuere, men allerede der mærkede parret den store opbakning fra publikum.

 

Ved aftenprogrammet var hallen fyldt helt op med tilskuere og det gav en fantastisk stemning, som også Gianluca Di Melfi og Kristine Madsen nød godt af. I en meget jævnbyrdig standard-turnering med kamp om pladserne dansede parret sig sikkert i finalen og kunne gå glade derfra med en 5. plads ved WDSF International Open i standard i bagagen.

 

Vi ønsker tillykke til begge par.

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF