Flotte internationale KAF-resultater

 

Efter en sidste øjebliks udtagelse til World Cup i Bassano i Italien d.28/2 måtte KAF-parret Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard tage 8 fly for at deltage som Danmarks repræsentanter. Normalt sender de fleste deltagende lande deres 2. par til World Cup, men i år var feltet stærkere end normalt og mange lande havde sendt deres 1.par som repræsentanter. Davide og Caroline dansede godt, men manglede lige de sidste 6 markeringer for at komme i semifinalen. Det rakte til en delt 15. plads i det skrappe selskab, men det til trods var det en stor dansemæssig oplevelse for parret.


 

Parret ligger ikke på den lade side og fik endnu et flot internationalt resultat d. 5/3 i Marseilles, Frankring. Udsmykningen og belysningeni hallen var fantastisk. Dansegulvet var enormt og omkranset af et meget levende publikum. Turneringen blev afviklet over 4 runder med solodanse i både slowfox og quickstep i finalen. Parret blev nr. 2 med 2-pladser i samtlige 5 danse.


 

..
Vi ønsker jer stort tillykke med de flotte resultater.

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF