EM 10 dans

12/4/2015

De regerende danske mestre i 10 dans Nikolaj Lund og Marta Kocik fra KAF gav alt hvad de havde i sig ved Europamesterskaberne i 10 danse, der blev afholdt i den franske alpeby Megeve. De medrejsende danske tilskuere samt en lang række internationale danseeksperter havde gerne set Nikolaj og Marta i finalen, men måtte indse, at det blev til en 8.plads til trods for, at parret var et af de absolut bedst balancerede par med en meget ligeværdig præstation i både latin og standard.

 

 

Præstationen vækker også opsigt hos Danmarks Sportsdanserforbund, der har sat følgende artikel på deres hjemmeside:

 

http://www.sportsdans.dk/index.php/dansenyheder/5983-super-em-praestation-af-nikolaj-marta

 

Også det unge KAF-par Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen havde taget turen til dansefestivalen i Megeve. Her blev det til flotte placeringer i både standard og latin for ynglinge. I standard kom parret på sejrspodiet i form af deres 3.plads og i de latinamerikanske danse blev de nr. 4. Desuden dansede parret med i U/21 og kom i semifinalen i både standard og latin.

Vi ønsker stort tillykke!

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF