2. Rangliste Standard i forbindelse med EM i Latin

30/3/2015

I forbindelse med afholdelsen af EM-latin lørdag d. 27.marts i Århus havde Danmarks Sportsdanserforbund ligeledes inviteret til 2. rangliste i standard og en åben U/21 turnering i latin. Derfor var det også en særdeles flot kulisse for vore dansere, som fik lov til at danse for et feststemt publikum.

 

Det blev til 2 flotte KAF-sejre. Den første kom i U/21 latin, hvor Lorenzo Sica og Mie Lincke Funck dansede en stensikker sejr hjem. Også en knusende sejr blev det til Alexander Kuriganov-Maria Louise Hougesen i Ynglinge standard. Sejren betød samtidig, at parret nu er udtaget til at repræsentere Danmark ved EM og VM i standard, som afvikles i hhv. Moldavien og Italien i marts og juli måned.

 

KAF fik også mange andre flotte placeringer. I junior 1 dansede Marcus Elkjær Jensen - Isabel Sjøgren Ingvorsen sig frem til en sølvmedalje, mens KAF satte sig på halvdelen af finalen i Junior 2. Bedst gik det for Mathias Nyborg-Malou Dyrekær Matthiesen, der fik sølvmedaljerne hængt om halsen. Bronzemedaljerne gik også til KAF ved Benjamin Pries-Sandra Andreassen. Kevin Hegaard-Cathrine Singer placerede sig som en flot nummer 5 i den veldansede finale.

 

Udover sejren i Ynglinge til Alexander Kuriganov-Maria Louise Hougesen fik KAF i denne række ligeledes mange flotte placeringer. Juniorparret Benjamin Pries-Sandra Andreassen dansede sig flot frem til en 4-plads mens Jakob Stenbæk-Mathilde Lan Crone tog sig af 6-pladsen. Også 8, 11 og 12 pladsen tog KAF sig af ved hhv. Juniorparret Kevin Hegaard-Cathrine Singer, Magnus Henriksen Jensen-Anne- Sofie Groth Panajotides og Sixten Berenth Schunck-Victoria Enggaard Kempf.

 

I senior-1 rækken blev Stig Bülow-Helle Marcussen bedste danske par på en flot 2.plads.

 

I den voksne rækkede markerede KAF sig også flot. To KAF-par kæmpede med i finalen. Davide Morelli-Caroline Kjeldgaard fik deres hidtil bedste resultat ved at tage bronzemedaljerne hjem. Nikolaj Lund-Marta Kocik blev placeret som nr. 5. Lige udenfor finalen dansede Gianluca di Melfi-Kristine Madsen sig til en 8-plads, mens Nicolai Bouet-Anna Shagalina placerede sig som nr. 10.

 

Vi ønsker stort tillykke til vore dygtige dansere og et særligt "Held og Lykke" skal sendes til Alexander og Maria Louise ved de kommende EM og VM'er.

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF