Årets første styrkeprøve - og EM-udtagelse i hus!

20/1/2015

KAF's danserne tog turen til Korup ved Odense for at dyste om ranglistepoint og Mesterskabsudtagelser i både de latinamerikanske danse for alle og i 10-danse for vore ynglinge- og voksendansere. Forventningerne til vore dansere var høje og danserne levede til fulde op til KAF's målsætninger om at have dansere med i samtlige finaler i de rækker hvori vi er repræsenteret.

 

Både sejre og mesterskabsudtagelser var i hus efter turneringens afvikling. Som forventet sejrede Nikolaj Lund/Marta Kocik stensikkert i Voksen 10-dans og kvalificerede sig dermed til EM i 10-danse, der afvikles d. 11. april 2015 i Megeve, Frankrig. Her vil de naturligvis prøve at bytte deres semifinaleplads fra sidste års EM ud med en finaleplads. 

Endnu en sejr blev det til for Alexander Kuriganov/Maria Louise i Hougesen i Ynglinge 10-dans. Det internationale forbund har endnu ikke fastsat en dato for EM 10-dans for ynglinge, men såfremt mesterskabet afholdes i foråret som normalt vil Danmarks Sportsdanserforbund udsende Alexander og Maria Louise som repræsentanter for Danmark. Også i de latinamerikanske danse blev det til en sejr for Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen som dermed satte 24 point ind på ranglisten. Parret er udtaget til samtlige specialistmesterskaber i 2015 idet de er regerende Danske Mestre i alle 3 kategorier.

 

Det blev også til særdeles mange andre flotte placeringer til KAF.

 

I Junior 2 latin-rækken kom hele 4 af finalens 6 par fra KAF, og her blev bedste KAF-par Philp Kristen Holboe/Amélie Buck Arentsen på 2.pladsen. Mathias Nyborg/Malou Dyrekær Matthiessen, som er nyoprykket i 2015, placerede sig på en rigtig flot 3.plads. Også 4.pladsen gik til KAF' ved  Martin Hô Suhr Moordieck/Filippa Haslund Bisgaard, som her dansede deres første turnering sammen. På 6. pladsen placeredes Benjamion Pries/Sandra Andreassen. Udenfor finalen, men på en flot placering som nr. 7 kom Kevin Hegaard-Cathrine Singer, som også havde deres første latinturnering sammen i DS-regi denne dag. Med i turneringen for første gang til latin dansede også Julian Ferreira-Amalia Øre Petersen. De blev placeret som nr. 9.

 

I Ynglinge fik KAF udover sejren til Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen også markeret sig rigtig flot. Artem Latsis/Natascha Alling blev nr. 2 i latin og Artur Tagirov/Anique Buck Arentsen blev placeret som nr. 4 i 10-dans og nr. 6 i latin.

 

I den voksne latin-række blev det også til flotte KAF-placeringer og med hele 3 par med i finalen. Nikolaj Lund/Marta Kocik sejrede jo i Voksen 10-dans, men derudover blev det også til en 4. plads på en travl dansedag. Ignat Calasnic/Olivia Gjelfort fortsætter de gode takter og placerede sig på finalens 5.plads. Finalen bestod af 7 par og på 7. pladsen kom Artem Lazarev/Amalie Stampe. Udenfor finalen placerede KAF sig på 8. og 11. pladsen ved hhv. Egor Kondratenko/Evangeline Flyvbjerg Nørgaard og Oliver Curting/Annabelle Lee Perez. Sidstnævnte placerede sig også som nr. 6 i Voksen 10-dans.

 

Vi ønsker stort tillykke med de flotte sejre, placeringer og Mesterskabsudtagelser!

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF