Christmas Dance Festival i Lillestrøm, Norge

7/12/2014

 

Flere KAF-par havde taget turen til Christmas Dance Festival i Lillestrøm, nær Oslo i Norge, og bragte også flere flotte resultater hjem til Danmark.

 

I Junior 2 rækken havde Philip Kristen Holmboe-Amalié Buck-Arentsen delvis hjemmebane, idet Philip jo er fra Norge. De slog samtlige Norske par og var eneste Norske islæt i finalen i både standard og latin hvor de sluttede som en flot nr. 4 i både standard og latin. Finalerne var meget tætte og Philip og Amalié var således blot et enkelt point fra 3.pladsen i standard. 

 

Også i Ynglingerækken var KAF flot repræsenteret. Alexander Kuriganov-Maria Louise Hougesen dansede sig klart i finalen i både standard og latin, hvor det blev til en flot 5.plads. Der var stor uenighed i den tætte finale blandt dommerne, og parret havde karakterer fra 1-6 i begge kategorier!  Artur Tagirov og Anique Buck-Arentsen dansede sig frem til semifinalen i latin, hvor det blev til en flot 9.plads. Parret blev nr. 18 i standard

 

KAF var også repræsenteret i den voksne række i standard, hvor Davide Morelli og Caroline Kjeldgaard levede op til egne forventninger med en semifinaleplads. De sluttede som nr. 9 efter de 8 seedede par fra Verdensranglistens top-50. 

 

 

Vi ønsker tillykke med resultaterne.

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF