To VM'er på samme dag, i Riga

31/10/2014

Aldrig tidligere har WDSF afholdt to VM'er på samme dag, og samtidig var der premiere på det nye dommersystem i forbindelse med VM'er. Normalt bruges dommersystemet kun ved Grand Slams, men nu skulle systemet også afprøves ved VM. Dommersystemet trådte i kraft fra kvartfinalerne for både voksne og ynglinge. Det skabte lidt generel forvirring samtidig med at der syntes meget store udsving i parrenes karakterer. Normalt svinger karaktererne indenfor de enkelte kategorier ikke så meget som de gjorde denne dag - Det er ikke normalt at se udsving fra 5.5 til 9.5

 

Danmark var repræsenteret ved to KAF-par: Nikolaj Lund og Marta Kocik i voksenrækken og Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen i ynglingerækken. Begge par gik frisk til opgaven og viste flot dans godt bakket af en lille gruppe medlevende danske heppere.

 

Alexander og Maria Louise blev placeret som nr. 15 i kvartfinalen med en score på 146,61 i latin og 142,66 i standard, mens Nikolaj og Marta gik videre til semifinalen. Her blev det til en 12.plads efter at have modtaget en score på 159,26 i latin og 159,54 i standard.

 

Vi ønsker begge par tillykke.

 

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF