World Open Bangkok

18/9/2014

KAF-parret Pasquale Farina og Sofie Koborg tog den lange vej til Bangkok, Thailand for at deltage i en World Open Standardturnering kaldet "5th Kings Cup - og det var et godt valg!  

 

50 par fra 16 lande deltog i den 14 timer lange turnering, hvilket virkelig kræver noget af parrene både rent fysisk, men også det at parrene skal holde fokus i SÅ mange timer. Som belønning fik parrene lov til at danse til et Big Band i semifinalen og finalen.

 

Mange af verdensranglistens bedste par valgte at danse denne turnering og finalen bestod af 5 par fra verdensranglistens top 12 og så vore egne - Pasquale Farina og Sofie Koborg. Derfor var forventningerne til parret, at de formentlig ville tage finalens 6.plads, hvilket de også gjorde, men så absolut ikke uden kamp. Turneringens top-3 var temmelig klar, men placeringerne fra 4-6 var en meget tæt kamp mellem tyskerne Anton Skuratov/Alena Uehlin, danmarks toppar fra Århus Bjørn Bitch/Ashli Williamson,  og KAF-parret Pasquale Farina og Sofie Koborg. Pasquale og Sofie bliver nr. 5 i 3 danse og nr. 6 i to danse hvilket pga. den indbyrdes kamp bliver til en samlet 6.plads. Parret kunne dog rejse fra Bangkok med et smil på læben vel vidende, at de netop havde slået Danmarks nr. 1 på ranglisten i hele to danse. 

 

Vi ønsker stort tillykke til parret.

 

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF