Kampen om VM udtagelse i sakskøbing!

9/9/2014

Lørdag d. 6. september var der fantastisk stemning i Saxkøbing. Årsagen hertil var at Danmarks dansere skulle kæmpe om point til ranglisten samt udtagelse til VM.

 

KAF's par gjorde endnu en gang en rigtig god figur og sikrede sig også 5 sejre og VM-udtagelse.

 

Første sejre kom i Talentrækken ved Marcus Elkjær Jensen/Annika Sørensen, der sejrede suverænt med samtlige et-taller i begge deres turneringer.

 

De to næste sejre gik til Mathias Nyborg/Malou Dyrekjær Matthiesen, der ligeledes suverænt vandt både ranglisten i latin og ranglisten i Kombi. Marcus Elkjær Jensen/Annika Sørensen fik en flot 4.plads i juniorrækkens latinturnering.

 

I junior 2 var KAF repræsenteret med ikke mindre end 7 par. I Junior 2 kombi gik 3. pladsen til Jakob Stenbæk/Emilie Frese, 4 pladsen til Philip Kresten Holmboe/Amélie Buck-Arentsen, 5. pladsen til Benjamin Pries/Karoline Amby og 6. pladsen til Martin Ho Suhr Moordieck/Victoria Øre Petersen. De øvrige par kæmpede i B-finalen, hvor Willam Thorngaard/Filippa Haslund Bisgaard blev placeret som nr. 9, Joachim Madsen/Camilla Christensen som nr. 10. Desværre måtte Magnus Henriksen Jensen/Emma Rise Adrian udgå af finalen pga. sygdom.

Samme par kæmpede om point i latinturneringen og her blev der byttet lidt rundt på de indbyrdes placeringer. Bedste KAF-par blev Philip Kresten Holboe/Amélie Buck-Arentsen på 3. pladsen, men Jakob Stekbæk/Emilie Frese besatte 4.pladsen. Martin Ho Suhr Moordieck/Victoria Øre Petersen besatte 6. pladsen. Også her skulle der danses en B-finale om placeringerne fra 7-12. Her blev Benjamin Pries/Karoline Amby nr. 7, William Thorngaard/Filippa Haslund Bisgaard nr. 10 og Joachim Madsen/Camilla Christensen nr. 11.

 

Dagens sidste KAF-sejr kom sikkert i hus i Ynglingerækken ved Artem Latsis/Natascha Alling, der vandt samtlige 5 danse. Med sejren sikrede parret sig samtidig udtagelse til VM latin for ynglinge, der danses i Moskva d. 25. oktober. Parret tager turen til Moskva sammen med Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen, der var forhåndsudtaget til VM.

På 4. pladsen kom Arthur Tagirov/Anique Buck-Arentsen.

 

I den voksne række fik KAF også flotte placeringer. Bedst gik det for Nikolaj Lund/Marta Kocik, der dansede en 3.plads hjem. På finalens 5.plads kom Ignat Calasnic/Olivia Gjelfort mens Egor Kondratenko/Evangeline Flyvbjerg/Nørgård besatte 6. pladsen. Artem Lazarev/Amalie Stampe blev nr. 7 og Oliver Curting/Annabelle Perez besatte 13. pladsen.

 

Vi ønsker tillykke med de flotte placeringer og ønsker held og lykke til VM

 

Arkivfoto

Please reload

Please reload

Please reload

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF