top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

• Marianne Hougesen

Nytårsturnering 2023

Hele 10 par og 7 solo dansere stillede op for KAF til årets Nytårsturnering 2023 i Stevns. Det var en super festlig turnering med en fantastisk stemning i salen fra de oplagte dansere og publikum.

KAF opnåede flotte resultater i alle rækker, der lover godt for det nye år! Mange medaljer blev hængt om halsen på KAF-danserne - hele 8 guldmedaljer, 6 sølvmedaljer og 10 bronzemedaljer. Hertil et hav af flotte finalepladser. Det ene sæt af de mange guldmedaljer blev bl.a. vundet af KAF's yngste par på 5 år tro og Maria, som vandt kategorien U/8.

Her ses de samlede resultater:

Solo:

U10 (2 danse) Anette 2. plads std. og 1. plads latin Stefaniya 3. plads std. og 3. plads latin Nataliya 5. plads std. og 4. plads latin U12 (3 danse) Anna 1. plads std. og 3. plads latin Yevheniya 3. plads std. og 2. plads latin U16 (3 danse)