• Kommunikationsudvalget

NEC 2019 - Oslo

KAF-parret Emil Gensby og Cathrine Cohn Hvid var i weekenden 6.-8. december flittige dansere i Oslo. Her deltog parret i både North European Championship i standard samt to øvrige turneringer. Parret placerede sig lige udenfor kvartfinalen på en plads som nr. 28. Parret deltog også i World Open Standard New Series, hvor de placerede sig på en delt 47-53 plads. I Rising Star Standard dansede parret med i kvartfinalen, hvor det blev til en plads som nr. 23.


Også Egor Kondratenko og Mie Lincke Funck havde taget turen til Oslo for at deltage i World Open New Series Latin. Parret er i rivende udvikling og kunne tilfredse slutte året af med en plads som nr. 9 i det meget stærke felt af dansere. Parret er nu at finde på verdensranglistens plads nr. 45.

Begge par udtrykker, at det var en rigtig hyggelig og god turnering i en sal der var smukt pyntet op til jul. Særligt lyssætningen i hallen og den gode musik der blev spillet under hele turneringen bidrog til at skabe en rigtig god stemning i salen.


Vi ønsker tillykke med de flotte resultater
104 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF