top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

KAF var godt repræsenteret i Bremen i weekenden.

Da KAFs tidligere venskabsklub Grün-Gold-Club Bremen e.V i den forgangne weekend afholdte henholdsvis WDSF Open og flere verdensmesterskaber var KAF naturligvis godt repræsenteret.


Fredag ved VM for Senior II placerede KAFs to dygtige Senior II par - Thomas og Helle og Kevin og Eva sig fint i blandt de 128 par af dygtige senior dansere. Thomas og Helle placerede sig som nr 41 og Kevin og Eva som nr 49. Begge par nød at danse i dette store felt af dansere, hvor niveauet var meget højt.


Om lørdagen dansede KAFs dygtige junior par Maddox og Sara VM i 10 dans, hvor de sluttede lige uden for finalen. Dette var Maddox og Sara's første VM sammen, og ud af de 30 lande opnåede de altså en helt fantastisk flot 7. plads. efter mindre end et år som partnere.


Om lørdagen dansede Thomas og Helle ligeledes Senior II open. Det var en dag hvor alt lykkedes, de dansede med høj energi og glæde. De placerede sig lige som vores dygtige junioere sig lige uden for finalen, på en 7. plads hvor de slog flere par der lå placeret foran dem ved fredagens VM for Senior II.


Alle 3 par udtaler at en weekend fuld af følelser er overstået, det var som altid fantastisk at danse i dejlige Bremen, turnerigne var velorganiseret som altid og med en fantastisk stemning.


Maddox og Sara udtaler "Vi er tilfredse med vores dans" og vi vender stærkere tilbage,

nu det tilbage i træningssalen og træne til næste store turnering som er lige rundt om hjørnet.
50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page