top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Endnu en flot International finale til KAF-par..

Flere af KAF's dansere havde taget turen til Diamond Cup i Antwerpen,Belgien.

Olivia Gjelfort og Martin Hô Suhr Moordieck deltog i Rising Star latinturneringen, hvor de dansede sig helt frem til semifinalen, hvor de endte som nr. 11. Parret deltog også i World Open latinturneringen om lørdagen, hvor de gik direkte videre til 2. runde og sluttede som nr. 28.

Kevin Mikkelsen og Eva Brørup deltog i Senior 2 standard turneringen, der var meget stærkt besat. Hele 7 par fra verdensranglistens top-10 deltog i den 68 par store turnering. Kevin og Eva var meget tæt på semifinalen, men sluttede som en flot nr. 15 i det stærke felt.

Jakob Steenbæk og Malou Dyrekær Matthiesen dansede hele weekenden og fredag lykkedes det parret at danse sig helt frem til finalen i 10-dans, hvilket rykker dem op som nr. 17 på WDSF's verdensrangliste.

Lørdag stod den på World Open Latin, hvor de, efter at have danset sig direkte videre til 2. runde, sluttede som nr. 30. World Open Standard blev afviklet søndag, og her placerede parret sig som nr. 39.

KAF's par, der havde en "dansefest" sammen fortæller alle, at det var en fantastisk turnering med fyldte tilskuersæder, et top veloplagt publikum, der sammen med en super dygtig sangerinde fik salen til at koge.

Vi ønsker stort tillykke med de flotte placeringer.
103 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page