top of page
Search
  • Marianne Hougesen

DM fejring på Københavns Rådhus.Torsdag i den forgangne uge, var tidligere KAF top par Nikolaj Lund og Marta Kocik til den årligt tilbagevendende fejring af det forgangne års Danske mestre fra de københavnske klubber sammen med KAF's formand Davith Hegaard.

Dette foregik som altid i den smukke rådhushal på Københavns rådhus, hvor samtlige københavnske Danmarksmestre var inviteret til en let buffet og ikke mindst de velkendte rådhuspandekager. Stemningen var høj da de to beachvolley spillere Sofia Bisgaard og Clara Windeleff fra CPH Beach vandt årets rejselegat på 10.000 kr. fra No Zebra til årets idrætstalent. Jeppe Haugaard fra Team Copenhagen konstaterede at de københavnske klubber I 2021 slog rekord med mere end 200 danske mestre.

Dette var den endelige kulmination af Nikolaj og Martas karriere da de jo som bekendt afsluttede deres karriere som aktive netop ved Danmarksmesterskaberne 2021. Vi takker endnu engang for deres store engagement i dansen og vi er glade for at disse fantastiske personligheder fortsat har deres daglige gang i KAF som trænere.

Vi ønsker en sidste gang Nikolaj og Marta et stort tillykke med deres sidste Danmarksmesterskaber.

73 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page