top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

VM latin kvartfinale til KAF-par.


Egor Kondratenko og Mie Lincke Funck skulle for første gang repræsentere Danmark ved et VM i latin for voksne. 83 par var med fra start og Egor og Mie kvalificerede sig med en meget flot første runde direkte til anden runde. Herfra dansede de sig flot videre til den svære kvartfinale, hvor de sluttede som en flot nr. 23. "VM-stævnet var flot arrangeret og med et stort medlevende publikum" fortæller Egor og Mie fra Moskva, der dannede rammen om dette flotte VM-stævne.

Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.VM latin kvartfinale til KAF-par. Egor Kondratenko og Mie Lincke Funck skulle for første gang repræsentere Danmark ved et VM i latin for voksne. 83 par var med fra start og Egor og Mie kvalificerede sig med en meget flot første runde direkte til anden runde. Herfra dansede de sig flot videre til den svære kvartfinale, hvor de sluttede som en flot nr. 23. "VM-stævnet var flot arrangeret og med et stort medlevende publikum" fortæller Egor og Mie fra Moskva, der dannede rammen om dette flotte VM-stævne. Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.

Credit: Per Soerensen Photography


79 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page