top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Flot debut til KAF-par i EM-sammenhæng.


KAF-parret Egor Kondratenko og Mie Lincke Funck skulle for første gang repræsentere Danmark i EM-sammenhæng ved EM-latin for de voksne dansere i Paris.

Parret var velforberedte og glædede sig til at danse i den flotte hal med et meget medlevende og engageret publikum. Parret gik direkte videre fra 2. runde og kunne efter denne runde konstatere, at de var gået videre til kvartfinalen, hvor de efter flot dans sluttede som nr. 22. "Det var en rigtig god oplevelse for os som debutanter til EM voksne" fortæller det glade par fra Paris.

Samme dag afholdtes også WDSF World Open i standard, hvor KAF var flot repræsenteret af vore Danske Mestre Pasquale Farina og Sofie Koborg. Parret blev nr. 3 i den meget stærke finale med 5 par der alle ligger mellem de bedste 12 til EM og VM.

Dagen efter skulle Egor Kondratenko og Mie Lincke Funck igen i ilden - denne gang ved WDSF International Open i latin. Her viste parrets gode form sig igen, idet parret her dansede sig i finalen, hvor det blev til en meget flot 3.plads

Vi ønsker stort tillykke med de flotte resultater.


86 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page