top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Bronze og en flot finaleplads til KAF ved De Nordeuropæiske Mesterskaber


NEC flytter værtsland hvert år, og i år var Mesterskabet henlagt til Dresden i Tyskland. KAF var repræsenteret af to stærke par, som vi havde store forventninger til. Begge par levede i høj grad op til forventningerne! Egor Kondratenko og Mie Lincke Funck dansede sig til en flot 3.plads i Voksen Latin, og endda med blot et enkelt point op til sølvmedaljen i den tætte konkurence. Også i Voksen Standard havde KAF et par i finalen. Gabriele Cassai og Kristine Madsen dansede sig sikkert ind i finalen, hvor slutplaceringen blev en 6.plads i det tætte selskab. Begge par fortæller at det var en flot og velorganiseret turnering med et fantastisk og medlevende publikum, der fik det bedste frem i parrene.

Vi ønsker begge par et stort tillykke med det flotte resultat.


121 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page