top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

KAF-dominans ved 2. rangliste i standard.


KAF stod selv som medarrangør af 2. rangliste i standard og tog samtidig godt for sig af medaljer. Det blev til hele 5 sejre til KAF's dansere.

Guldmedaljerne i Ynglinge International gik til Mathias Nyborg og Sandra Thrane Andreasen, som samtidig cementerede, at de værdige repræsentanter for Danmark ved den kommende weekends VM standard for Ynglinge. Guld blev det også til Kevin Mikkelsen og Eva Brørup i International Senior 2 og og i International Senior 3 til Stig Bülow og Tina Toft-Jørgensen, der for første gang dansede på dansk grund. Også i de Nationale rækker fik KAF guld. I Senior 1 sejrede Michael Walbum og Charlotte Kofoed Christensen i både hovedturneringen og i enkeltdans mens sejren i Senior 3 samt enkeltdans gik til Philip Krawczyk og Rie Bech.

Flere flotte medaljer gik KAF's vej. Sølv blev det også til Thomas Nisgaard Brink og Helle Marcussen i International Senior 1. Hvis ikke det havde været for et deltagende tysk par havde parret stået øverst på skamlen som bedst placerede danske par.

I den voksne Internationale række stod den som altid på et spændende opgør. Vi måtte lade sejren gå til Århus, men ellers stod der KAF over det meste. Hele 4 ud af finalens 6 par var således fra KAF, hvoraf Pasquale Farina og Sofie Koborg fik sølv og Nicolai Bouet og Anna Shagalina dansede sig til bronzen.

De samlede KAF-resultater:

Voksen - International:

2. Pasquale Farina - Sofie Koborg

3. Nicolai Bouet - Anna Shagalina

4. Edvin Belousov - Majbritt Pagh Sillemann

5. Jakob Stenbæk - Malou Dyrekær Matthiesen

Ynglinge - International:

1. Mathias Nyborg - Sandra Thrane Andreasen

Senior 1 - International:

2. Thomas Nisgaard Brink - Helle Marcussen

Senior 2 - International:

1. Kevin Mikkelsen - Eva Brørup

Senior 3 - International:

1. Stig Bülow - Tina Toft Jørgensen

Senior 1 - National (samt enkeltdans):

1. Michael Walbum - Charlotte Kofoed Christensen

Senior 3 - National (samt enkeltdans):

1. Philip Krawczyk - Rie Bech

Vi ønsker alle vore dansere tillykke med de flotte resultater.


100 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page