• Kommunikationsudvalget

Flotte KAF-resultater i Berlin

Opdateret: 9. okt. 2019


Ved WDSF Youth Open latin stævnet i Max Schmeling Halle i Berlin kunne Mads Friis Lassen og Alva Gerre efter hele 5 runder blive kaldt på gulvet som nr. 7 efter en veldanset finale. Et resultat parret er glade for, da turneringen havde deltagelse af mange af verdensranglistens toppar, fortæller Alva Gerre. Hele 66 par deltog i Ynglingeturneringen, som traditionelt set er godt besøgt af danske par. Også Kevin Hegaard og Filippa Haslund Bisgård havde taget turen til Berlin og placerede sig som nr. 26. kun 4 krydser fra kvartfinalen.

Kevin og Filippa dansede sig derimod helt frem til semifinalen ved WDSF Youth Open Standard, hvor de placerede sig som en meget flot placering som nr. 9. Turneringen var parrets sidste turnering sammen.

Vi ønsker tillykke og ønsker alle held og lykke videre frem.


Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF