top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Flotte KAF-resultater i Berlin


Ved WDSF Youth Open latin stævnet i Max Schmeling Halle i Berlin kunne Mads Friis Lassen og Alva Gerre efter hele 5 runder blive kaldt på gulvet som nr. 7 efter en veldanset finale. Et resultat parret er glade for, da turneringen havde deltagelse af mange af verdensranglistens toppar, fortæller Alva Gerre. Hele 66 par deltog i Ynglingeturneringen, som traditionelt set er godt besøgt af danske par. Også Kevin Hegaard og Filippa Haslund Bisgård havde taget turen til Berlin og placerede sig som nr. 26. kun 4 krydser fra kvartfinalen.

Kevin og Filippa dansede sig derimod helt frem til semifinalen ved WDSF Youth Open Standard, hvor de placerede sig som en meget flot placering som nr. 9. Turneringen var parrets sidste turnering sammen.

Vi ønsker tillykke og ønsker alle held og lykke videre frem.


29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page