top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Medaljeregn over KAF ved DM.


Der var 6 sæt medaljer på spil i ynglinge- og voksenrækken hvor KAF var repræsenteret ved DM-kombi - KAF tog de 5 medaljer, heraf 2 af guld, 1 af sølv og 2 af bronze.

For 5. år i træk kunne Nikolaj Lund og Marta Kocik lade sig kåre som Danmarksmestre i den svære kategori "kombi" i voksenrækken. På årets foreløbig varmeste dag dansede de en sikker sejr hjem.

Også guld blev det til Mathias Nyborg og Sandra Thrane Andreasen i Ynglinge-rækken - en kraftpræstation set i lyset af, at de er forholdsvis nye sammen.

Sølvmedaljer i voksenrækken gik sikkert til Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen, men bronzemedaljerne gik til Edvin Belousov og Majbritt Sillemann, der for første gang kunne danse sig i medaljerækken.

Også en stensikker bronze blev det også til Ynglingeparret Kevin Hegaard og Filippa Haslund Bisgård.

I forbindelse med præmieoverrækkelserne blev det ligeledes annonceret, at Mathias og Sandra som nykårede Danske Mestre blev udtaget til at repræsentere Danmark ved VM-kombi for ynglinge i Spanien senere på året. Også Nikolaj Lund og Marta Kocik skal endnu en gang repræsentere Danmark ved VM-kombi for voksne i Polen. Til World- og European Cup blev Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen udtaget som de Danske repræsentanter.

Udover DM-kombi blev der også danset Latin-grand prix. Også her hev KAF en sikker sejr hjem ved Mads Friis Lassen og Alva Gerre, som sejrede i Ynglingerækken.

De samlede KAF-resultater:

Voksen-kombi:

1. Nikolaj Lund - Marta Kocik

2. Alexander Kuriganov - Maria Louise Hougesen

3. Edvin Belousov - Majbritt Sillemann

4. Jakob Stenbæk - Malou Dyrekær Mathiessen

Ynglinge-kombi:

1. Mathias Nyborg - Sandra Thrane Andreassen

3. Kevin Hegaard -Filippa Haslund Bisgård

8. Asbjørn Gøth - Sigrid Kleis

Ynglinge-Latin grand prix:

1. Mads Friis Lassen - Alva Gerre

3. Asbjørn Gøth - Sigrid Kleis.

Vi ønsker stort tillykke til alle vore par med de flotte resultater og ønsker held og lykke til de par der skal repræsentere Danmark på fornemmeste vis.


121 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page