top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Endnu en succesaften Live-band i KAF


Jazzkollektivet var endnu en gang at finde bag instrumenterne ved KAF's træning til Live-band - og endnu en gang en succes.

De seks musikere er alle dygtige jazzmusikere, der har kastet sig ud i udfordringen med at spille til Sportsdans - det blev klaret med bravour!

Aftenen blev indledt med to freestyle-numre. Det første nummer var et helt tilfældigt nummer som danserne så skulle fortolke præcis som de ønskede - det blev en skøn blanding af quickstep, rumba, vals mm til samme melodi. Det næste nummer var en "dobbelt-freestyle" forstået på den måde, at nummeret var ren improvisation fra bandets side - flot klaret af alle!

Træningen blev derefter gennemført som en 10-danse turnering (dog ikke for seniorerne) hvor alle par dansede kvartfinale, semifinale og finale, så det var en travl aften for danserne.

Denne gang havde mange par fra andre klubber taget imod tilbuddet og var medvirkende til at gøre det til en endnu bedre oplevelse for alle. Forældre, pårørende og trænerne havde taget opstilling langs dansegulvet og heppede ivrigt på samtlige par - en rigtig dejlig stemning!

Vi håber at kunne gennemføre et tilsvarende arrangement en anden gang, og håber på endnu større opbakning hertil.

HUSK ALLE ER VELKOMNE!


81 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page