top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Baltic Sea Cup & Baltic Grand Prix


KAF-parret Kevin Hegaard og Filippa Bisgaard tog i december turen til Riga for at deltage i Baltic Grand Prix og den efterfølgende WDSF Open for ynglinge i både standard og latin.

Fredag deltog de i turneringen Baltic Sea Cup hvor de i standard placerede sig på en 7’ende plads blot 4 krydser fra finalen uden for finalen. Senere samme dag stod den på latin hvor Kevin og Filippa sluttede som nummer 17.

Lørdag bød på WDSF Youth Open Standard hvor parret placerede sig på en tilfredsstillende 27’ende plads i det stærke felt. Weekendens sidste turnering blev søndag, hvor der blev danset WDSF Open Youth Latin, og her sluttede parret som nummer 50, blot et enkelt kryds fra at kvalificere sig til næste runde.

Baltic Grand Prix var som altid en yderst velarrangeret turnering hvor der igen i år blev afholdt et VM for ynglinge - denne gang i Standard lørdag aften og derfor var stemningen i hallen som altid god.

Vi ønsker tillykke til Kevin og Filippa med de flotte resultater


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page