top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Austrian Open 2017


Austrian Open blev igen i år en god oplevelse for KAF-parret Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen.

I World Open Standard stillede 71 par til start - heriblandt 12 seedede stjernepar. Det lykkedes for Alexander og Maria Louise at kvalificere sig direkte videre til 2. runde, hvor de efter flot dans sluttede som nr. 32.

Også i World Open Latin gik det godt for parret. Hele 112 par - heriblandt 11 seedede stjernepar - stillede til start og igen lykkedes det parret at danse sig direkte videre til 2. runde der bestod af de bedste 80 par. De dansede sig endda videre til 3. runde med de 49 bedste par og her blev det til en flot slutplacering som nr. 44-45.

Vi ønsker tillykke med de flotte resultater.


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page