top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

German Open Championship 2017


Den prestigefyldte turnering German Open Championship i Stuttgart havde igen i år deltagelse af en række KAF-par.

Bedst gik det for Pasquale Farina og Sofie Koborg, der i Grand Slam turneringen i standard dansede sig til en plads som nr. 17 og i øvrigt som Danmarks bedste par. Også Gianluca Di Melfi og Kristine Madsen deltog i denne turnering, hvor de kom med helt til 4. runde, hvor det blev til en 73. plads.

Også i Ynglingerækken var der KAF-deltagelse. Kevin Hegaard og Filippa Haslund Bisgård dansede med i både ynglinge latin, standard og kombi hvor det blev til en plads som hhv. nr. 148-150 i latin, 89-90 i standard og 38-40 i 10 dans. Kevin og Filippa havde også æren af at danse med på det Danske Ynglingelandshold, der sluttede på 6. pladsen i den stærkt besatte landskamp.

Vi ønsker tillykke med resultaterne.

Arkivfoto: Pasquale & Sofie

Arkivfoto: Gianluca & Kristine

Davith Hegaard Photographer: Kevin & Filippa


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page