top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

World Open Tokyo


Det var en MEGET lang rejse til Tokyo, men det var den lange rejse værd for de to KAF-par Pasquale Farina/Sofie Koborg og Nikolaj Lund/Marta Kocik. World Open i både standard og latin skulle danses i Tokyo Metropolitan Gymnasium foran et stort og meget medlevende publikum. Begge par udtaler, at publikum var intet mindre end fantastisk!

Der var turneringsstart tidligt om morgenen og Pasquale og Sofie skulle konkurrere mod 59 par i hele 5 runder. Tre par fra VM-finalen var til start i standard og generelt var niveauet meget højt. Pasquale og Sofie klarede sig helt frem til finalen, hvor det blev det en flot 5. plads.

I latin var der 35 par til start, men også her var niveauet højt og to par fra VM-finalen var med fra start. Nikolaj og Marta dansede sig også frem til finalen, hvor det blev til en flot 6.plads tæt på parret på 5.pladsen.

Vi ønsker begge par tillykke med det flotte resultat.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page