top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

EM-sølv til KAF-parret Nikolaj Lund og Marta Kocik


Nikolaj Lund og Marta Kocik må være lavet af et særligt stof! Efter et lidt skuffende resultat ved VM i november 2016 har parret trænet intensivt og fokuseret 100% på opgaven: EM-10 2017. Parret dansede forrygende allerede fra 1. runde og dansede sig efter 6 runder i finalen. Finalen begyndte som altid med standard, hvor parret blev nr. 6. Nikolaj og Marta er stærkest i latin, men var det mon nok til at kravle opad i tabellen og komme blandt medaljetagerne som var deres mål? Publikum i salen gik amok, da parrets karakter for sambaen blev præsenteret på storskærmen - en klar førsteplads til Nikolaj og Marta med en margen på ca. 2 point! Med lidt hurtig hovedregning kunne man ane metal af hvilken som helst slags hvis ellers pointene fortsatte på samme måde finalen ud. Nikolaj og Marta fortsatte i forrygende stil og vandt dernæst stort både cha-cha, rumba og pasodouble. Inden Jiven var sølvmedaljen faktisk hjemme medmindre alt gik helt galt.... det gjorde det heldigvis ikke og Nikolaj og Marta og det store publikum kunne juble efter en forrygende jive som endegyldigt kunne placere sølvmedaljerne hos Nikolaj og Marta. Tyskerne, som er meget stærke på standardsiden kunne ikke røres denne gang, omend det blot var et par point der adskilte disse to par.

Broncen gik til Estland, mens 4.pladsen blev besat af Tjekkiet. 5.pladsen gik til VM-sølvvinderne fra Cypern, som iøvrigt udeblev fra medaljeceremonien. Forhåbentlig får parrets opførsel konsekvens i form af karantæne af WDSF. 6.pladsen gik til Letland, som for første gang var i finalen.

Nikolaj og Martas flotte resultat er heller ikke gået ubemærket hen i den danske presse. Se med her:

Vi ønsker stort tillykke til Nikolaj - Marta. En stor dansk dansepræstation, som vi i KAF er meget stolte af. Tak for indsatsen og oplevelsen.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page