• Kommunikationsudvalget

Nyt fra Team Danmark og DS

Opdateret: 9. okt. 2019


2017 er kommet godt i gang - også hos Team Danmark og DS, hvor man har indplaceret atleterne efter deres placeringer i 2016. I KAF er vi stolte af at have det ene af blot 2 dansepar i kategorien "Verdenatleter" - nemlig Nikolaj Lund og Marta Kocik. KAF er derudover repræsenteret med Pasquale Farina og Sofie Koborg i kategorien "Eliteatleter". Desuden er KAF godt repræsenteret i den 15 par store Team Danmark Bruttotrup, der desuden udgør DS's Elitegruppe. Hele 5 par udover ovennævnte to par er at finde i bruttotruppen og det er: Egor Kondratenko/Mie Lincke Funch, Artem Lazarev/Amalie Stampe, Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen, Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard og Gianluca Di Melfi/Kristine Madsen.

Desuden er Egor/Mie, Gianluca/Kristine udtaget i et særligt Talentprogram under DS i Gruppe A mens Alexander/Maria Louise og Artem/Amalie er udtaget i Gruppe B.

Vi ønsker tillykke med udtagelserne.


0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF