top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Nyt fra Team Danmark og DS


2017 er kommet godt i gang - også hos Team Danmark og DS, hvor man har indplaceret atleterne efter deres placeringer i 2016. I KAF er vi stolte af at have det ene af blot 2 dansepar i kategorien "Verdenatleter" - nemlig Nikolaj Lund og Marta Kocik. KAF er derudover repræsenteret med Pasquale Farina og Sofie Koborg i kategorien "Eliteatleter". Desuden er KAF godt repræsenteret i den 15 par store Team Danmark Bruttotrup, der desuden udgør DS's Elitegruppe. Hele 5 par udover ovennævnte to par er at finde i bruttotruppen og det er: Egor Kondratenko/Mie Lincke Funch, Artem Lazarev/Amalie Stampe, Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen, Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard og Gianluca Di Melfi/Kristine Madsen.

Desuden er Egor/Mie, Gianluca/Kristine udtaget i et særligt Talentprogram under DS i Gruppe A mens Alexander/Maria Louise og Artem/Amalie er udtaget i Gruppe B.

Vi ønsker tillykke med udtagelserne.


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page