• Kommunikationsudvalget

Rome Open

Opdateret: 9. okt. 2019


Ynglingeparret Jakob Stenbæk og Malou Dyrekær Matthiesen tog i weekenden før jul til Rom for at danse Rome Open. Det var første gang parret var udenlands sammen for at danse en turnering og det blev en rigtig god oplevelse både danse- og resultatmæssigt.

Fredag deltog de i ynglinge standard, hvor de dansede sig i semifinalen og blev nr. 11 ud af 34 par. De deltog også i de voksnes World Open standard samme dag, hvor de dansede sig direkte videre til 2 runde, og blev her nr. 59 ud af 160 par. De sluttede dagen af med at deltage i U21 latin, hvor de blev nr. 25 lige uden for kvartfinalen ud af 43 par. Lørdag startede dagen med World Open i latin, her måtte de en tur i redance, men kom heldigvis med videre til 2 runde, hvor de blev nr. 65-67 ud af 106 par. De deltog også i ynglinge latin, her dansede de sig i kvartfinalen og blev nr. 18-19 ud af 56 par. Dagen sluttede af med U21 standard, her dansede de sig i kvartfinalen og blev nr. 14-15 ud af 36 par. 70 danse blev danset på denne weekend, der i den grad oversteg deres forventninger.

Vi ønsker tillykke med de meget flotte resultater.


Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF