top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

VM i 10-dans i Wien, Østrig


Der var høje forventninger til Nikolaj Lund og Marta Kocik ved VM i 10-dans i Wien, Østrig.

Dansemæssigt levede de op til alles forventninger, men desværre formåede de ikke at overbevise dommerne om at de skulle med i finalen. Samme skæbne overgik det Tyske par, der 3 år i træk ellers ellers har danset sig til en bronzemedalje.

Der var stor uenighed blandt dommerne, og som så ofte før i 10-danse turneringer "smitter" parrenes dans og dommernes karakterer af på hinanden I de to kategorier. Umiddelbart synes det mærkværdigt, at det Cypriotiske par kunne få så høje karakterer i deres svageste kategori, latin at de samlet kunne opnå en 2. plads.

VM'et blev fortjent vundet af det Finske par, der på dagen virkede som det mest komplette par.

Nikolaj og Marta blev nr. 8, men er klar til at tage kampen op ved EM i 10-danse, der afvikles på hjemmebane ifm. Copenhagen Open d. 16-18 februar.


11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page