top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Flot resultat til KAF-dansere i Polen


Nikolaj Lund og Marta Kocik deltog i weekenden i en turnering i Polen som forberedelse til næste måneds VM i 10 danse, hvor de er Danmarks repræsentanter.

Som altid var Baltic Cup i Polen en god turnering med et af de allerbedste live orkester der spiller til danseturneringer. Det er alle danseres drøm at få lov til at danse til live musik når det spilles som det blev det i Polen. Nikolaj og Marta dansede sig frem til en tilfredsstillende semifinale i det stærke latin-selskab, og udtaler, at de var tilfredse med deres dans og naturligvis vil blive ved med at presse sig selv endnu mere.

Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat.


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page