top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

VM-finale til KAF-par


KAF-parret Davide Morelli og Caroline Kjeldgaard skulle for første gang i karrieren prøve kræfter med disciplinen Showdance i Standard ved VM i Kina i den forgangne weekend. Parret havde, sammen med en dygtig og inspirerende koreograf, lavet showet "The Flintstones". Parret var blandt de 9 par der gik i finalen, hvor det blev til en flot 7.plads, hvor de særligt imponerede de asiatiske dommere.

Caroline fortæller, at de var gået ned i mindste detalje med deres look, trin og mimik som de sagtens kan tage med sig i de almindelige konkurrencer i standarddansene. Det har været en stor, sjov spændende oplevelse at deltage i dette VM, som bl.a. har været til stor inspiration og variation i deres daglige danseliv.

"

At VM'et blev afholdt i Kina gjorde oplevelsen særligt ekstravagant. Vi blev taget imod på den røde løbet og måtte skrive autografer, give interviews og stille op til mange foto-sessions. Det var superfedt at danse derovre og vi havde en fantastisk sjov aften, hvor vi var stolte af både finalepladsen og vores show" udtaler Davide.

Vi ønsker stort tillykke med det flotte resultat


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page