top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Lausanne, Schweitz d. 30.april


To voksne KAF-par markerede sig rigtig flot i Lausanne, Schweitz d. 30.april. I en forholdsvis lille turnering, men med deltagelse af stærke par lykkedes det Nikolaj Lund og Marta Kocik at komme helt til tops og sikre sig sejren i WDSF International Open i latin. Ved eftermiddagens program var der ikke mange tilskuere, men allerede der mærkede parret den store opbakning fra publikum.

Ved aftenprogrammet var hallen fyldt helt op med tilskuere og det gav en fantastisk stemning, som også Gianluca Di Melfi og Kristine Madsen nød godt af. I en meget jævnbyrdig standard-turnering med kamp om pladserne dansede parret sig sikkert i finalen og kunne gå glade derfra med en 5. plads ved WDSF International Open i standard i bagagen.

Vi ønsker tillykke til begge par.


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page